Skip to content

Privacy Policy

Personvernregler for https://playcodered.com/

På https://playcodered.com/, tilgjengelig fra https://playcodered.com/, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av https://playcodered.com/ og hvordan vi bruker den.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon om vår personvernpolicy, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernpolicyen gjelder bare for våre onlineaktiviteter og gjelder for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler og/eller samler inn på https://playcodered.com/. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via kanaler andre enn dette nettstedet. Vår personvernpolicy ble opprettet med hjelp av personvernpolicygenerator.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Informasjon vi samler inn
Den personlige informasjonen du blir bedt om å gi, og grunnen til at du blir bedt om å gi den, vil bli gjort tydelig for deg på det tidspunktet vi ber deg om å gi din personlige informasjon.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta ytterligere informasjon om deg, for eksempel navnet ditt, e-postadressen din, telefonnummeret ditt, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du sender oss, og annen informasjon du velger å gi.

Når du registrerer deg for en konto, kan vi be om kontaktinformasjonen din, inkludert elementer som navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi bruker informasjonen din
Vi bruker informasjonen vi samler inn på forskjellige måter, inkludert å:

Gi, drive og opprettholde nettstedet vårt
Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
Forstå og analysere hvordan du bruker nettstedet vårt
Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av partnerne våre, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon relatert til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål
Sende deg e-poster
Finne og forhindre svindel
Loggfiler
https://playcodered.com/ følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hosting-selskaper gjør dette, og det er en del av hosting-tjenestenes analyser. Informasjonen som samles inn via loggfiler inkluderer internet protocol (IP) -adresser, nettlesertype, Internettleverandør (ISP), dato og klokkeslett, henvisnings-/utgangssider, og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.
Informasjonskapsler og webbeacons
Som alle andre nettsteder bruker https://playcodered.com/ “informasjonskapsler”. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som besøkende har tilgang til eller har besøkt. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på vår nettside basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst les artikkelen om informasjonskapselpolicy.

Google DoubleClick DART-informasjonskapsel
Google er en tredjepartsleverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til besøkende på nettstedet vårt basert på deres besøk på www.website.com og andre nettsteder på internettet. Besøkende kan imidlertid velge å avslå bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke Googles annonse- og innholdsnettverk personvernpolicy på følgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Våre annonsepartnere
Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og webbeacons. Våre annonsepartnere er oppført nedenfor. Hver av våre annonsepartnere har sin egen personvernpolicy for sine retningslinjer om brukerdata. For enklere tilgang, har vi koblet til personvernpolicyene deres nedenfor.

Google
https://policies.google.com/technologies/ads

Personvernpolicyer for annonsepartnere
Du kan konsultere denne listen for å finne personvernpolicyen for hver av annonsepartnerne til https://playcodered.com/.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller webbeacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på https://playcodered.com/, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk din IP-adresse når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten av deres reklamekampanjer og/eller for å tilpasse reklameinnholdet som du ser på nettsteder som du besøker.

Merk at https://playcodered.com/ ikke har tilgang til eller kontroll over informasjonskapsler som brukes av tredjepartsannonsører.

Personvernpolicyer for tredjeparter
https://playcodered.com/ personvernpolicy gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernpolicyene til disse tredjepartsannonseserverne for mer detaljert informasjon. Dette kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler via dine individuelle nettleserinnstillinger. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan du finne det på de respektive nettlesernes nettsteder.

CCPA personvernrettigheter (Ikke selg min personlige informasjon)
Under CCPA har California-forbrukerne rett til å:

Be om at en bedrift som samler inn en forbrukers personlige data, avslører kategoriene og spesifikke deler av personlige data som en bedrift har samlet inn om forbrukere.

Be om at en bedrift sletter all personlig data om forbrukeren som en bedrift har samlet inn.

Be om at en bedrift som selger en forbrukers personlige data, ikke selger forbrukerens personlige data.

Hvis du foretar en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

GDPR databeskyttelsesrettigheter
Vi vil gjerne forsikre oss om at du er fullt klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Rett til tilgang – Du har rett til å be om kopier av dine personlige data. Vi kan belaste deg et lite gebyr for denne tjenesten.

Rett til retting – Du har rett til å be om at vi retter opp informasjonen du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi fullfører informasjonen du mener er ufullstendig.

Rett til sletting – Du har rett til å be om at vi sletter dine personlige data, under visse forhold.

Rett til begrensning av behandling – Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige data, under visse forhold.

Rett til å protestere mot behandling – Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personlige data, under visse forhold.

Rett til dataoverførbarhet – Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon, eller direkte til deg, under visse forhold.

Hvis du foretar en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å benytte deg av noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Informasjon om barn
En annen del av vår prioritet er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internettet. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i, og/eller overvåke og veilede deres online aktivitet.

https://playcodered.com/ samler ikke bevisst inn noen personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på vårt nettsted, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre registre.